Na een paar weken bezig te zijn geweest met klussen en verbouwen aan de Edisonstraat 24 in Nijverdal, was het in februari 2007 zover, een eigen motorwerkplaats. Met 2 heftafels een bandenmontage en balanceerapparaat en het overige standaard gereedschap begint het avontuur. De regionale krant schreef een stuk en gaf het de titel "een groot avontuur in een klein zaakje" en dat werd het.

Langzamerhand leer je van alles bij en kom je steeds meer dingen tegen die nodig zijn om een eigen bedrijf draaiende te houden. Zo krijg je de werkplaats steeds completer en komt er meer en speciaal gereedschap bij en wordt er af en toe een motor verkocht. In de volgende jaren zijn er mooie dingen gebeurd, veel motoren onderhouden en gerepareerd, veel motoren verkocht en een behoorlijke dosis ervaring op allerlei gebied opgedaan.

Begin 2015 stonden we aan het begin van een nieuw avontuur, een ander pand! Natuurlijk wel eens over gedacht om iets groter te gaan maar nog niet op deze korte termijn. Soms moet je een kans pakken en dat gebeurde op 7 maart, toen ik de handtekening zette. Een schitterende zicht locatie met volop parkeergelegenheid en ruimte voor een mooie werkplaats en showroom. Dat is waar we sinds 2015 het motorseizoen mee begonnen en tot nu toe onze klanten ontvangen! Ik heb er zin in en zal er alles aan doen om uw motor de beste zorg te geven die het verdient!

Kom gerust langs!
Rolf Nuijen